Den falske præst

Afspil video
Falsk præst

Book Den falske præst

Præsten Helle J. Ulla leger med traditionerne, når hun “vier” par på sin helt egen måde.
Den falske præst uddeler dating tips og beder gommen om at give det sidste kraftfulde ungkarle brøl. Hun har skrevet sin egen sang til den festlige lejlighed, og hendes manglende situationsfornemmelse skaber en stemning der er fuld af latter. Det er alt for kedeligt kun at være præst under selve vielsen, så Helle J. Ulla går gerne forrest, når buketten skal kastes, valsen skal danses og hun står klar med saksen, når sokken skal klippes.
Helle J. Ulla “vier” par for ‘den næste time’, ‘aftenen ud’, par der måske i virkeligheden burde sige Ja til hinanden, helt tilfældige par, støver gamle minder af ved kobberbrylluppet, eller måske er det to virksomheder, der skal vies?
For en sikkerheds skyld skal det lige nævnes, at der ikke er tale om en ægte, juridisk bindende vielse, men at det hele er sjov og spas.

Del dette

Kundeudtalelser

Kontakt Eventkompagniet

Har du specielle ønsker til dit event eller spørgsmål? Så kontakt os her og få svar inden for 24 timer

  Andet Underholdning

  akrobat på hænder

  Akrobat

  Oplev et fantastisk show når slangemennesket viser sig fra sin mest bøjelige side. Et akrobatikshow skuffer aldrig. Book allerede i dag.

  Akrobat Mere info »

  Burlesque

  Tag tilbage til begyndelsen af 1900-tallet med et burlesqueshow, og oplev en kombinationen af performancekunst, dans og humor. Skab en fortryllende aften.

  Burlesque Mere info »

  Scroll til toppen