Konferencier

Afspil video
Konferencier

Book Konferencier

Konferencieren får selskabet op i et passende humoristisk energiniveau.
Ved at opvarme og underholde selskabet bringer den professionelle vært alle trygt og sjovt gennem arrangementet og sikrer den røde tråd i de forskellige indslag af sang, musik, taler, rygepauser og diverse underholdningsaktiviteter, der forløber til sådan en begivenhed.
Og selvfølgelig sørger hun også for at dansegulvet åbnes og indvies, så festlighederne kan fortsætte natten lang.
Har du planlagt flere indslag gennem dit bryllup eller firmafest, er du med konferencieren sikret en værtinde med professionel fremtoning, præsentation af indslag, tidsstyring og ikke mindst: humor og godt humør.
Inden arrangementet afholdes der møder med arrangøren, så der kan tages højder for alle festens dele som påklædning, servering af middag, pauser, indslag, tema osv.
Eventkompagniet har været vært flere steder: Påske cabaret, The great gatsby party, CPH Carneval m.fl. Vi har derfor stor erfaring med at kæde forskellige indslag sammen til en fornem og ekstravagant aften.

Del dette

Kundeudtalelser

Kontakt Eventkompagniet

Har du specielle ønsker til dit event eller spørgsmål? Så kontakt os her og få svar inden for 24 timer

  Andet Underholdning

  akrobat på hænder

  Akrobat

  Oplev et fantastisk show når slangemennesket viser sig fra sin mest bøjelige side. Et akrobatikshow skuffer aldrig. Book allerede i dag.

  Akrobat Mere info »

  Burlesque

  Tag tilbage til begyndelsen af 1900-tallet med et burlesqueshow, og oplev en kombinationen af performancekunst, dans og humor. Skab en fortryllende aften.

  Burlesque Mere info »

  Scroll til toppen