Strippernissen Sisse

Afspil video
strippernissen sisse komisk stripshow

Book Strippernissen Sisse

Når den kolde tid trænger sig på, og julefesterne er i sigte, hopper den frække Sisse i de røde, udfordrende klæder. Med sit frække, charmerende og yderst komiske falske stripshow, sætter hun gang i lattermusklerne, og der spredes varme i hele lokalet.

Med sine forførende og selvsikre hoftebevægelser og et lummert blik der flirter med alle gæsterne, kan du være sikker på, at der spredes ægte julestemning – og måske lidt til.

Strippernissen Sisse kan være din stemme som et sjovt alternativ til en festsangen eller tale, uden at budskaber og den gode historie går tabt. Så hvis brudgommen skal udfordres, hvis den runde fødselsdag skal være ekstra festlig, eller hvis der skal grines ekstra højt til den næste firmajulefrokost, så er det lige en sag for Sisse.

Et komisk stripshow, er ikke et rigtigt stripshow, men en anderledes form for festindslag, som med garanti får hele selskabet til at grine højlydt. Perfekt underholdning til julefrokost og andre festlige lejligheder i juletiden.

Når det ikke er jul, kører Stripper Sisse desuden landet rundt i sit sygeplejerskekostume, klar til at sætte gang i enhver festlig begivenhed.

Del dette

Kundeudtalelser

Kontakt Eventkompagniet

Har du specielle ønsker til dit event eller spørgsmål? Så kontakt os her og få svar inden for 24 timer

  Mere Juleunderholdning

  firmajulefrokost med underholdning

  Julepakker

  Der skal ikke spares på underholdningen til årets firmajulefrokost. Dine medarbejder har knoklet et helt år – giv dem julefrokosten, de fortjener.

  Julepakker Mere info »

  Scroll til toppen