Serveringsteater

Afspil video

Pakker og Tilkøb

Book Serveringsteater

Giv dit middagsselskab lidt ekstra krydderier med serveringsteater som underholdning.

Det professionelle udtryk fejler intet, når tjenerne sørger for fyldte vinglas og mad på tallerkenerne. Men der opstår efterhånden mystiske hændelser, som får sat gang i hele selskabet i et medrivende improviserende serveringsteater, når tjenerne skruer op for deres pinlige, men meget charmerende, karaktertræk. Serveringen ender ud i et underholdende afslutningsshow, hvor de falske tjenere afslører deres sande identitet som skuespillere.

Vi er professionelle, og har en fin fornemmelse for selskabets grænser, så læn dig tilbage, lad de skøre tjenere servere underholdningen under middagen, og giv dine gæster en fantastisk oplevelse.

Del dette

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på email

Kundeudtalelser

Kontakt Eventkompagniet

Har du specielle ønsker til dit event eller spørgsmål? Så kontakt os her og få svar inden for 24 timer


  Andre festlige underholdningspakker

  Cabaret

  Eventkompagniets cabaret er et underholdningsshow med Danmarks bedste entertainere. Vilde kostumer, professionelt artisteri og komik. Velegnet til dinnershow.

  Cabaret Mere info »

  Oktoberfest

  Kæmpestore fadøl, jodlen og lederhosen hører til en rigtig oktoberfest. Hos Eventkompagniet sørger vi for, at I kan afholde en ægte tyrolerfest med manér.

  Oktoberfest Mere info »

  Talkshow

  Skal I prøve noget nyt til jeres firmaarrangement? Chefen (eller praktikanten?) er hovedpersonen i et talkshow med talkshowvært, livemusik og overraskelser.

  Talkshow Mere info »

  Scroll til toppen