Om Eventkompagniet

Eventkompagniet har eksisteret siden 2006, og det er vores mission at skabe latterfyldte lokaler, at sprede ekstraordinær god stemning og give folk uforglemmelige oplevelser.

Virksomhedens grundlægger Tali Piontek skabte dengang Ballonklovnen TuTu, der sidenhen har været en kæmpe succes – både i udlandet og som fast inventar på Bakken. Tali er født med en Pippi-Langstrømpe-mentalitet, og der findes simpelthen ikke en idé eller et koncept, som ikke kan udføres i praksis.

Hos Eventkompagniet finder du underholdning til enhver festlig lejlighed – både de klassiske underholdningsindslag, der passer til de traditionelle festligheder som firmajulefrokoster, fødselsdage og bryllupper, men også underholdning i form af skjulte overraskelser som eksempelvis den falske medarbejder, eller serveringsteater, hvor der først efter en masse spektakulære hændelser afsløres, at der er tale om fup og løjer.

Derudover har vi været en del af større events som Aalborg Pride, Copenhagen Carnival, Smukfest, Northside og mange flere.

En virksomhed med en vision

2020 skabte røre i andedammen i alle afkroge af verden, og i Eventkompagniet valgte vi at tage skeen i den anden hånd. Der skulle simpelthen ske noget nyt, og vi har derfor sat kurs mod nye, uudforskede horisonter.
Vi begyndte at sende 
live online talkshows hvor vi inviterer kendte ansigter og andre spændende personligheder indenfor til et underholdningsshow i særklasse med live husorkester, balloner og en stemning der kan mærkes helt ude på den anden side af skærmen. Det startede hjemme i Talis stue, og blev senere hen til et kæmpe cabaret-talkshow med vilde artister, vanvittigt livemusik og et hjertevarmt produktionsselskab som fik det hele ud til jer. Sikke en rejse!

Fremtiden byder på en masse samarbejder på tværs af underholdningsindustrien, for sammen kan vi skabe vanvittige og ekstraordinære oplevelser, der er med til at give livet et ekstra drys glimmer.

Hvad end du ønsker en skræddersyet oplevelse, en pakkeløsning, eller ikke helt ved, hvad du ønsker, så giv os endelig et kald – Intet arrangement, er for stort eller småt.

VI GLÆDER OS TIL AT UNDERHOLDE JER!

Scroll til toppen