Fupfotografen

Afspil video

Book Fupfotografen

Fupfotografen sender gæsternes humør helt i vejret.

Hun er enten med fra start, byder velkommen, og mingler sig rundt blandt gæsterne, som hun måske på mystisk vis har et rigtig godt kendskab til i forvejen. Det kan også være, at hun ankommer som en mystisk uanmeldt gæst, der virker til at være gået forkert, indtil hun afsløres som fotograf. Efterhånden tiltager de bemærkelsesværdige hændelser, og fotografen tiltrækker sig mere og mere opmærksomhed, indtil hun til sidst underholder hele selskabet.

Til sidst afrundes hele seancen med et stemningssættende afslutningsshow, hvor fupfotografen afsløres som værende professionel skuespiller.

Der er dog ikke helt tale om fup – den falske fotograf tager nemlig helt ægte billeder, som vi efterfølgende sender til jer, så I har minderne fra den store dag.

Del dette

Kundeudtalelser

Kontakt Eventkompagniet

Har du specielle ønsker til dit event eller spørgsmål? Så kontakt os her og få svar inden for 24 timer

  Andet Underholdning

  akrobat på hænder

  Akrobat

  Oplev et fantastisk show når slangemennesket viser sig fra sin mest bøjelige side. Et akrobatikshow skuffer aldrig. Book allerede i dag.

  Akrobat Mere info »

  Burlesque

  Tag tilbage til begyndelsen af 1900-tallet med et burlesqueshow, og oplev en kombinationen af performancekunst, dans og humor. Skab en fortryllende aften.

  Burlesque Mere info »

  Scroll til toppen